Om Vejle Sportsfiskerforening

Høhuset en dejlig morgenstund

Foreningen blev grundlagt i 1926 og har ca. 800 medlemmer. Det er yderst attraktivt at være medlem af foreningen. Vi har noget af Danmarks bedste havørredfiskeri i Vejle Å, og vi er ovenikøbet så priviligerede at kunne udøve vor hobby i noget af Danmarks smukkeste natur.
 
Mange års utrætteligt vandpleje- og udsætningsarbejde har båret frugt. Vejle Å er i 2009 blevet selvreproducerende, og det er vi rigtig stolte af.
 
Vores medlemmer fanger hvert år mellem 1000 og 1500 havørreder i Vejle Å, som er vores primære fiskevand. Derudover har vi fiskeriet på det meste af Rohden Å, samt et stykke af Grejs Å. Vi har flere mindre søer, som vi også tilbyder medlemmerne at fiske i.
 
Foreningens klubhus ligger ca. 100 m fra Vejle Å ved Buldalen i Knabberup og er basis for foreningens virke. Her er meget fine lokaler til vores velfungerende administration og til klubbens mangfoldige arrangementer.
 
Hvis du vil orientere dig yderligere om foreningen, kan du med fordel surfe videre på denne hjemmeside, som opdateres dagligt og er en af landets mest besøgte af sin slags.
  
Medlemskab - i øjeblikket er der plads til nye sportsfiskere
I øjeblikket er der plads til nye medlemmer, men for ikke at belaste fiskevandet unødigt har foreningen besluttet, at vi højst kan have 750 medlemmer ad gangen. Når dette antal er nået, indføres der automatisk en venteliste.
Har du lyst at være med, så kan du klikke HER.

Dagkort
Du har mulighed for at købe dagkort til foreningens fiskevand, hvor til der sælges et begrænset antal dagkort til bestemte zoner.
Ønsker du at købe et dagkort, kan du klikke HER.

Husk at købe- og medbringe statstegnet, hvis du ikke allerede har det.
Klik HER for at købe statstegnet.

Vi glæder os til at se dig, og byde dig velkommen til vores dejlige fiskevand!

Bestyrelsen